søn. 08. aug. | Mere information kommer

Mobilt stævne Danmark

Hvis ikke der er resultater fra begge de to første stævner, bliver denne weekend taget i brug.
Tilmelding er ikke åben

Tid & sted

08. aug. 06.00 – 09. aug. 00.00
Mere information kommer

Om begivenheden

3. Kitetour stop d. 7. - 8. august – Mobilt Danmark – Q rækken, Freeride og Freestyle.

Da vi kun har sejlet et stævne i år med resultater, bliver vores reserveweekend også taget i brug. Men da vi har resultater i alle rækker, indsnævre vi området som vi tager i brug.

Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.

Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

I Jylland går vi ikke længere op end Ringkøbing Fjord. Vi vil jagte det flade vand, da vores sidste stævne ofte ender ude i Vesterhavet.

Vejrudsigten skal være så god, at vi vurderer, at vi kan afvikle stævnet på en dag. Har vi ikke en vejrudsigt som lover stabil vind hele lørdagen eller søndagen, sætter vi ikke stævnet i gang. Vi vægter fladt vand og stabil vind til dette stævne. Vi vil fredag d. 6 august senest kl. 18, melde ud om stævnet lørdag bliver til noget, og hvor vi evt. mødes. Vi vælger det sted hvor vind og forhold vurderes at blive bedst. Hvis muligt vælger vi et sted på Fyn, da det ligger centralt i Danmark. Vi krydser fingre for 10m/s fra vest, så vi endnu engang kan få et konge stævne på Fyn.

Stævnet vil komme til at fungere som et normalt mobilt stævne, læse mere om det herunder. Eneste store forskel er at vi ikke endnu har lagt os fast på om vi sejler, Jylland, Sjælland eller på Fyn. Video fra sidste stævne på spot x  https://www.youtube.com/watch?v=3_JiVnk2dTE&t=45s

Del denne begivenhed

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon