top of page

lør. 13. jun.

|

Østergyden 36

Mobilt Stævne - AFHOLDT

Mødetid: 07.45 Husk selv mad og drikke - ingen mulighed for indkøb. Ved spørgsmål, kontakt Rasmus Salomon på 31356191 eller se facebook begivenhed https://www.facebook.com/events/601340570497422/

Tilmelding er ikke åben
Se andre begivenheder

Tid & sted

13. jun. 2020, 07.00 – 14. jun. 2020, 23.00

Østergyden 36, Østergyden 36, 5600 Faaborg, Danmark

Om begivenheden

Vejrudsigten er så god, at vi sætter stævnet i gang i morgen, søndag den 14. juni.  

MEN det kræver hjælp fra jer alle sammen. Vi har valgt at stævnet på Svelmø, og hvor der skal sejles mellem store og lille Svelmø. For at komme derud skal vi med en traktor, så her er lidt praktisk information til jer alle:   

PARKERING - Østergyden 36, 5600 Faaborg Svelmø, er ikke velsignet med en stor parkeringsplads, så derfor skal vi have så mange som muligt til at parkere oppe ved en af ejerne til Svelmø. Ejeren Jan, er også ham som kommer til at køre os derover i hans traktor og vogn. Ved parkeringen vil vi nok dirigere lidt rundt med jer, da vi ikke må fylde hele området om morgen. Hvis nogle allerede kommer i aften, så hold i to lag inkl. så lidt afstand som muligt.   

TIDER: Dem som sejler og dømmer i første heats, skal først med i traktoren, såfremt det bliver nødvendigt at traktoren skal køre to gange! Kl. 07.45 - Mødes på Østergyden 36, hvor traktor pakkes  Kl.08.00 - Afgang i traktor, fra Østergyden 36 Kl. 08.30 - Opsamling af evt. udstyr ved parkeringspladsen ved Svelmø, for dem som vil sejle derover  Kl. 09.00 - Oprigning og klargøring på øen og spottet Kl. 09.30 - Skippermøde og start umiddelbart herefter  

MAD, DRIKKE & TOILET: Det er IKKE muligt at handle i løbet af dagen og I skal derfor have mad og drikke med ud på øen til hele dagen! Der er mulighed for at komme på toilet i løbet af dagen, men det kræver at man ikke er i våddragt, da det er inde i et hus.   

VI GLÆDER OS SINDSSYGT til at afholde vores første stævne på Svelmø med jer og håber at alle vil hjælpe os med at gøre det til en succes og en fed dag sammen.  For at dagen starter godt, vil vi opfordre jer alle til at komme i særligt god tid denne gang.   Stævnet kommer til at følge retningslinjerne til Corvid 19 og desværre vil det ikke være muligt med tilskuer til dette stop, pga. forsamlingforbuddet (maks 50 personer).

Del denne begivenhed

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page